14.08.2016 15:34

Lamprou helemaal klaar met kritische geluiden

Kostas Lamprou maakte in de eerste speelronde een fout tegen Vitesse (1-4) en zag er zondagmiddag bij het openingsdoelpunt van Heracles Almelo ook niet goed uit. Er is veel kritiek op de doelman van Willem II, die van mening is dat men veel te kritisch op hem is.

"De laatste tijd krijg ik het gevoel dat ik van alle kanten word aangevallen. Daar ben ik niet echt blij mee. Iedereen vindt het waarschijnlijk verschrikkelijk dat een kleine keeper op het hoogste niveau speelt. Daar ben ik klaar mee", zegt Lamprou voor de camera’s van FOX Sports.

Lamprou liet zich in de eerste helft verrassen door Iliass Bel Hassani, die een vrije trap in de korte hoek schoot. "Een fout is een fout, maar ik ga niet elke week voor de camera staan en mezelf de schuld geven. Ik heb ook goede dingen laten zien, maar men wil dat blijkbaar niet zien. Het enige wat ik wil doen is mijn club helpen. Kritiek mag, maar soms gaat het te ver. Ik heb het er niet moeilijk mee, maar het blijft maar doorgaan. Dat slaat nergens op."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner