15.08.2016 20:34

Blije Ibrahimović: "Het was goed, erg goed"

Zlatan Ibrahimović kende een fantastisch debuut in de Premier League. De spits van Manchester United was meteen trefzeker voor zijn nieuwe club in het met 1-3 gewonnen duel met AFC Bournemouth. De Zweed kreeg de complimenten van manager José Mourinho en is zelf ook blij met zijn debuutwedstrijd in Engeland.

Ibrahimović was in de 64ste minuut verantwoordelijk voor de derde treffer van United in de wedstrijd tegen Bournemouth. De aanvaller was trots op zijn eigen prestatie, maar was vooral blij met de eerste overwinning van zijn team. "Het was goed, erg goed. Ik voel me vol leven", aldus de Zweedse vedette in gesprek met het Engelse Sky Sports. "Ik probeer altijd kansen te creëren en mijn teamgenoten te helpen. Wie de doelpunten maakt is eigenlijk niet belangrijk. Het is ook goed dat we de Premier League zijn begonnen met een zege."

Alle ogen waren tijdens de eerste speelronde in de Premier League gericht op Ibrahimović. De verdedigers van Bournemouth verloren de spits dan ook geen moment uit het oog, waardoor Ibrahimović het behoorlijk lastig had in de wedstrijd. "Het was een goede wedstrijd, geen makkelijke wedstrijd, want de eerste helft was zwaar. De tweede helft ging het beter. We kwamen in ons spel en scoorden een tweede en derde doelpunt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner