16.08.2016 13:47

Terry ziet Hazard schitteren tegen West Ham

Eden Hazard zet Chelsea op voorsprong tegen West Ham United. De middenvelder schiet raak vanuit een strafschop. (15-08-2016)
Eden Hazard zet Chelsea op voorsprong tegen West Ham United. De middenvelder schiet raak vanuit een strafschop. (15-08-2016)

John Terry is blij dat Eden Hazard goed is begonnen aan het nieuwe seizoen van de Premier League. De Belgische dribbelaar kwam afgelopen voetbaljaargang niet uit de verf. Thuis tegen West Ham United (2-1) was de international weer ouderwets in vorm.

Afgelopen seizoen kwam Hazard in 27 competitiewedstrijden niet tot scoren. Tegen West Ham was hij direct trefzeker door een strafschop te benutten. "Hij hoort in mijn ogen bij de beste spelers van de wereld", vertelt Terry aan Sky Sports.

"Het afgelopen seizoen rekenden we alleen op hem, maar hij kan het natuurlijk niet in zijn eentje doen. Ondanks dat hij daarin vaak wel slaagt. Hij is een speler van wereldklasse en we hebben heel veel geluk dat hij bij onze ploeg hoort."

Chelsea pakte drie punten door een laat doelpunt van Diego Costa. "Het was voor ons heel belangrijk om goed te beginnen. Hoe we afgelopen seizoen begonnen en eindigden was voor ons doen namelijk niet goed genoeg."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner