18.08.2016 20:40

Petrović is Wang dankbaar: "Echt blij mee"

Željko Petrović is door ADO Den Haag gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer. (20-06-2016)
Željko Petrović is door ADO Den Haag gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer. (20-06-2016)

ADO-eigenaar Wang Hui lijkt dan toch de portemonnee te gaan trekken voor de komst van Sheraldo Becker. De aanvaller mag vertrekken bij Ajax, maar de club uit Amsterdam verlangt wel een transfersom van ADO Den Haag. Trainer Željko Petrović heeft er bij Hui op aangedrongen om Becker te halen.

ADO en Ajax zijn al weken met elkaar in gesprek over een transfer van de 21-jarige aanvaller, maar de vraagprijs van naar verluidt zo'n 200.000 euro vormt het voornaamste struikelblok. Bovendien verlangen de Amsterdammers een fors doorverkooppercentage voor Becker. De buitenspeler heeft inmiddels al wel een persoonlijk akkoord bereikt met ADO en kan een contract voor drie jaar tekenen in de Hofstad.

"Ik heb een uurtje met meneer Wang gesproken (na het met 3-0 gewonnen openingsduel met Go Ahead Eagles, red.) over Becker en hij bleek bereid om te helpen", vertelt Petrović in gesprek met De Telegraaf. "Hij heeft toen gezegd: kijk maar met de directeur (Mattijs Manders, red.) hoe het loopt, dan komt het goed. Daar zijn wij hem echt heel dankbaar voor. Misschien bestaat er een beetje een verkeerd beeld over hem, maar ik ben hier echt blij mee."

ADO hoopt de komst van Becker snel af te ronden en de speler te presenteren. Volgens Petrović kan de vleugelaanvaller zijn elftal helpen om de doelstellingen voor dit seizoen te bereiken. "We gaan zorgen dat ADO stabiel wordt, met zijn eigen identiteit. Dat er door iedereen naar ADO wordt gekeken van: dit is leuk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner