19.08.2016 09:55

Manchester City legt supertalent langer vast

Na een contractverlenging maakt Kelechi Iheanacho ook de komende seizoenen zijn doelpunten in het shirt van Manchester City. De Nigeriaan, negentien jaar nog maar, verlengde zijn contract met twee jaar tot medio 2021.

Iheanacho, die in 2014 door The Citizens werd overgenomen vanuit Nigeria, maakte afgelopen seizoen indruk in de Premier League door acht keer te scoren. Dit seizoen wordt Iheanacho twintig en dus lijkt Manchester City goud in handen te hebben met de spits. De club beseft dit ook, net als trainer Pep Guardiola. Op de clubwebsite van Manchester City laat de Spanjaard weten dat hij dolgelukkig is met Iheanacho.

"Hij is een natuurtalent als het gaat om doelpunten scoren. Ik kende hem al, maar hij heeft echt indruk op me gemaakt sinds ik naar de club kwam. Ik geniet van zijn persoonlijkheid, zijn houding en zijn vaardigheden. We hopen hem te helpen om het hoogste te bereiken en zijn potentie volledig te benutten." Ondanks de hevige concurrentie in Manchester kreeg Iheanacho afgelopen seizoen zeven basisplaatsen. Dit seizoen speelde hij echter nog maar tien minuten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner