20.08.2016 15:47

Stegeman: "Moeten ons in wedstrijd knokken"

Heracles Almelo staat voor zondag voor een lastige opgave, dan komt Feyenoord op bezoek in het Polman Stadion. Trainer John Stegeman denkt dat zijn ploeg het de Rotterdammers behoorlijk lastig kan maken en ziet kansen.

Heracles speelde tijdens de eerste speelronde gelijk tegen Roda JC (1-1) en boekte vorige week tegen Willem II (3-1) de eerste zege van het seizoen. Feyenoord won de eerste twee wedstrijden overtuigend, maar Stegeman heeft vertrouwen in de kwaliteiten van zijn spelers. "Wij kunnen het elke ploeg lastig maken", aldus de oefenmeester op de website van Heracles.

"We kunnen een bepaald niveau halen waardoor we het zelfs PSV, Ajax en Feyenoord moeilijk kunnen maken", vervolgt de succesvolle trainer van Heracles. "Het niveau binnen onze selectie zit dichtbij elkaar. Er zijn spelers die aan de deur rammelen, dat houdt iedereen scherp. We spelen zondag tegen een topclub die altijd over goede spelers beschikt."

Stegeman beseft dat het erg lastig gaat worden tegen Feyenoord. "Wij moeten stunten om van een topclub te winnen. We zijn niet zo goed als Feyenoord, maar moeten dat op een andere manier compenseren. Ik verwacht een Feyenoord dat druk naar voren zet, maar ook in de omschakeling zijn ze gevaarlijk. Het is een uitgebalanceerde ploeg die veel scoort en weinig weg geeft. Wij moeten ons in de wedstrijd knokken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner