20.08.2016 17:01

Beugelsdijk trots: "Dit verwacht niemand"

Tommie Beugelsdijk baalt van de vroege tegentreffer die zijn ADO Den Haag heeft geïncasseerd op bezoek bij Excelsior. (19-08-2016)
Tommie Beugelsdijk baalt van de vroege tegentreffer die zijn ADO Den Haag heeft geïncasseerd op bezoek bij Excelsior. (19-08-2016)

ADO Den Haag mag zich voorlopig koploper van de Eredivisie noemen. De ploeg van trainer Željko Petrović heeft na drie wedstrijden de volle negen punten bij mogen tekenen. Verdediger Tom Beugelsdijk blijft echter realistisch.

Vrijdagavond boekte ADO alweer de derde zege van het seizoen. Tegen Excelsior werd het op Woudestein uiteindelijk 1-2 in het voordeel van de Hagenaars. Beugelsdijk was verantwoordelijk voor het winnende tweede doelpunt en kon na afloop zijn geluk niet op. "Dit verwacht niemand natuurlijk", aldus Beugelsdijk in gesprek met Omroep West.

De verdediger blijft echter realistisch na de uitstekende competitiestart van ADO. "We verdedigen als een team en soms heb je ook geluk nodig en dat hebben we nu ook, maar het Leicester-scenario gaat niet gebeuren. We gaan ook straks wel heus weer wedstrijden verliezen."

Volgens Beugelsdijk heeft de aanwezigheid van diverse Duitse spelers in de ADO-selectie een positieve invloed op het spel. "Misschien gaan we wel wat Duitser spelen door al die Duitsers nu in de selectie. Die Duitsers hebben echt een winnaarsmentaliteit en daar kan ik wel van genieten", lacht de publiekslieveling van ADO.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner