20.08.2016 19:02

PSV start zonder aanwinst Ramselaar in Zwolle

Bart Ramselaar wordt gepresenteerd bij PSV. De van FC Utrecht overgekomen middenvelder tekent in Eindhoven een vijfjarig contract. (18-08-2016)
Bart Ramselaar wordt gepresenteerd bij PSV. De van FC Utrecht overgekomen middenvelder tekent in Eindhoven een vijfjarig contract. (18-08-2016)

Bart Ramselaar begint zaterdagavond op de bank als hij met zijn nieuwe club PSV op bezoek gaat bij PEC Zwolle. Trainer Phillip Cocu geeft in Zwolle de voorkeur aan Jorrit Hendrix. 

Bij thuisploeg PEC Zwolle is het puzzelen voor trainer Ron Jans. Hij mist een flink aantal spelers vanwege blessures. Mickey van der Hart staat bij PEC onder de lat. De verdediging blijft wel intact voor Jans. Bram van Polen, Ted van de Pavert, Dirk Marcellis en Calvin Verdonk vormen de achterhoede. Op het middenveld speelt debutant Philippe Sandler samen met Wout Brama en Ryan Thomas. De voorhoede bestaat uit Queensy Menig, Stef Nijland en Kingsley Ehizibue.

De bezoekers uit Eindhoven doen het nog zonder Bart Ramselaar aan de aftrap, hij zit op de bank. Jeroen Zoet is de eerste keeper van PSV en wordt achterin bijgestaan door Santiago Arias, Nicolas Isimat-Mirin, Héctor Moreno en Jetro Willems. Op het middenveld krijgt Jorrit Hendrix de voorkeur boven Ramselaar. Ook Davy Pröpper en Andrés Guardado staan in de middenlinie. Voorin spelen Jürgen Locadia, Luuk de Jong en Luciano Narsingh.

Volg het duel tussen PEC Zwolle en PSV vanaf 19:45 uur hier LIVE!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner