21.08.2016 14:10

Go Ahead Eagles met fitte Schenk in de basis

De spelers van Go Ahead Eagles vieren de belangrijke gelijkmaker tegen De Graafschap met de uitfans. (22-05-2016)
De spelers van Go Ahead Eagles vieren de belangrijke gelijkmaker tegen De Graafschap met de uitfans. (22-05-2016)

Xandro Schenk is weer terug in de basis bij Go Ahead Eagles. De verdediger is voldoende hersteld van zijn hamstringblessure om te starten. Vorige week tegen NEC moest Schenk nog geblesseerd toekijken.

De terugkeer van Schenk gaat ten koste van Kenny Teijsse. De verdediger moet tegen Sparta een plek op de bank zoeken. Dit is de enige wijziging die trainer Hans de Koning in zijn basiself heeft toegepast. Schenk vormt samen met Sander Fischer, Robin van der Meer en Lars Lambooij, die ondanks zijn hamstringklachten kan starten, de achterhoede. Op het doel staat Theo Zwarthoed. De middenvelders zijn Kevin Brands, Joey Suk en Sander Duits. En voorin moeten Leon de Kogel, die weer volledig inzetbaar is, Randy Wolters en Henrik Ojamaa zorgen voor de doelpunten.

Trainer Alex Pastoor heeft geen wijzigingen in zijn basisopstelling. Dat is geen verrassing, aangezien de Rotterdammers vorige week tegen PEC Zwolle veel indruk maakten met een 0-3 overwinning. Bart Vriends, de verdediger die deze zomer de overstap maakte naar Sparta, zit tegen zijn oude club op de bank.

De aftrap is om half drie en hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner