21.08.2016 16:03

Ünal jubelt: "Met Ziyech spelen is fantastisch"

Tegen FC Groningen scoort Manchester City-huurling Enes Ünal een zeer knappe hattrick. Daar is de Turk maar wat blij mee! (21-08-2016)
Tegen FC Groningen scoort Manchester City-huurling Enes Ünal een zeer knappe hattrick. Daar is de Turk maar wat blij mee! (21-08-2016)

Enes Ünal vertolkte zondagmiddag in de 3-4 gewonnen wedstrijd tegen FC Groningen de absolute hoofdrol. De Turkse aanvaller van FC Twente scoorde een hattrick voor de theepauze en was daar dolblij mee.

"Het was een geweldig gevoel, maar als we niet hadden gewonnen, was het niet zo belangrijk voor me geweest. Dankzij mijn teamgenoten is het uiteindelijk alsnog een geweldige dag voor me geworden", gaf de negentienjarige huurling van Manchester City aan voor de camera's van FOX Sports.

Ünal floreert mede doordat Hakim Ziyech hem zo goed bedient. "Met Ziyech spelen is fantastisch. Als hij me ziet, geeft hij 'm direct. We praten niet veel in het veld, maar oogcontact is voldoende. Hij begrijpt me", gaat de aanvaller verder. "Hoe ik het ga vieren? Ik ga wat eten met m'n vriendin en lekker relaxen."

Tegenover RTV Oost vertelde de Turk dat hij Zlatan Ibrahimović als voorbeeld heeft. "Hij is mijn idool. Ik houd van zijn stijl. Ik heb mijn best gedaan, gedaan wat een spits hoort te doen. Ik hoor doelpunten te maken en ik heb geprobeerd m'n ploeggenoten te helpen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner