21.08.2016 15:45

Berghuis debuteert in basiself bij Feyenoord

Steven Berghuis voor het eerst in het shirt van Feyenoord. De buitenspeler wordt officieel gepresenteerd bij de Rotterdammers. (02-08-2016)
Steven Berghuis voor het eerst in het shirt van Feyenoord. De buitenspeler wordt officieel gepresenteerd bij de Rotterdammers. (02-08-2016)

Steven Berghuis staat zondagmiddag aan de aftrap tijdens het uitduel van zijn club Feyenoord bij Heracles Almelo. De buitenspeler vervangt de geblesseerde Eljero Elia.

Bij de thuisploeg uit Almelo zijn er geen verrassingen. In het doel staat Bram Castro met voor hem Tim Breukers, Mike te Wierik, Justin Hoogma en Robin Gosens. De middenlinie bestaat uit Thomas Bruns, Joey Pelupessy en Iliass Bel Hassani. In de aanval zullen Brahim Darri, Paul Gladon en Jaroslav Navratil voor gevaar moeten zorgen.

Bij de bezoekers uit Rotterdam is Brad Jones de doelman. Hij wordt achterin bijgestaan door Rick Karsdorp, Eric Botteghin, Terence Kongolo en Lucas Woudenberg. Op het middenveld is er gewoon een basisplaats voor aanvoerder Dirk Kuyt, hij speelt daar samen met Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena. Voorin debuteert Steven Berghuis in de basis van Feyenoord. Ook Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra staan in de voorhoede. Berghuis speelt vanaf de rechterkant terwijl Toornstra aan de linkerkant staat.

Volg het duel tussen Heracles Almelo en Feyenoord vanaf 16:45 uur hier LIVE!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner