22.08.2016 20:14

AZ-pechvogel hoopt op rentree tegen NEC

Tom van Weert (r.) is uitgezakt naar het middenveld en gaat een duel aan met Ben Rienstra (l.)  tijdens de wedstrijd AZ - Excelsior. (06-03-2016).
Tom van Weert (r.) is uitgezakt naar het middenveld en gaat een duel aan met Ben Rienstra (l.) tijdens de wedstrijd AZ - Excelsior. (06-03-2016).

Ben Rienstra staat te trappelen om zijn rentree bij AZ te maken. De middenvelder brak in juli zijn middenvoetsbeentje tijdens een training en is sindsdien aan het herstellen van de blessure.

"Ik denk dat de fysio's ook wel klaar met mij zijn. Als je geen pijn meer hebt en je wilt graag, maar je mag nog niet, dan word je weleens vervelend. Je gaat steeds meer waarderen dan een training al lekker is. Als je echt fit bent, dan besef je dat niet altijd. Als het allemaal goed loopt, dan zou de wedstrijd tegen NEC een mooi doel zijn."

De 26-jarige hoopt dus gauw weer aan te kunnen sluiten bij de Alkmaarse selectie van trainer John van den Brom, waar hij sinds vorig jaar speelt. Het duel met de ploeg uit Nijmegen staat namelijk aanstaande zondagmiddag al op het programma voor AZ.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner