23.08.2016 16:32

Bosz: "We kennen het belang van de wedstrijd"

Peter Bosz maakt zich met Ajax op voor een belangrijke wedstrijd. De Amsterdammers moeten FK Rostov uitschakelen om de groepsfase van de Champions League te halen. Anders is de Eredivisie-club aangewezen op de Europa League. Het heenduel in Amsterdam eindigde in 1-1.

"We gaan een heel belangrijke wedstrijd spelen. Voor zowel Ajax als de spelers zelf", vertelt Bosz in gesprek met Ajax TV. "De uitgangspositie is niet ideaal, maar dat was tegen PAOK Saloniki ook het geval. We hebben toen laten zien dat we daar konden winnen. Ondanks dat we geluk hebben gehad in de eerste helft, hebben we dat na rust veel beter gedaan. Dus we zijn vol goede moed en we kennen het belang van de wedstrijd."

Ajax zal minimaal een keer moeten scoren op bezoek in Rusland. Geen gemakkelijk opgave gezien de verdedigende houding van de tegenstander. "Ik denk dat ze niet veel anders zullen spelen, als dat ze bij ons hebben gedaan. Ik denk alleen wel dat ze overtuigender zullen counteren. Het is een ploeg die bekend staat om de counter en daar ook heel bedreven in is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner