27.08.2016 09:45

Fraser na remise: "Doen onszelf echt tekort"

Henk Fraser kijkt toe tijdens de oefenwedstrijd van Vitesse tegen KV Oostende. (09-07-2016)
Henk Fraser kijkt toe tijdens de oefenwedstrijd van Vitesse tegen KV Oostende. (09-07-2016)

Henk Fraser had na de wedstrijd Vitesse - FC Utrecht geen vrede met het eindresultaat. De trainer van Vitesse zag zijn ploeg sterk openen in de eerste helft, maar kansen werden niet afgemaakt. In de GelreDome werd het uiteindelijk 1-1.

"Dit voelt als een verlies", stelt Fraser echter in gesprek met Omroep Gelderland. "We maken in de eerste helft de terechte 1-0, maar vergeten de 2-0 en de 3-0 te maken. Er zat gewoon een aantal kansen bij, die moeten erin. Dat is het verschil tussen drie punten of het gevoel van verlies."

Fraser is tevreden met het aanvallende spel van zijn ploeg, maar als het aankomt op het afmaken, kan de trainer niet genieten van zijn ploeg. "Als je ziet wat je qua kansen creëert tegen ADO Den Haag en nu weer, dan moet dat een stuk beter. Je doet jezelf echt tekort. We vinden het spelletje leuk en we hebben er plezier in, maar een goede overwinning zal ons steunen. Die overwinning komt eraan, dat kan haast niet anders."

Vitesse staat na twee winstpartijen, een gelijkspel en een verliesbeurt op zeven punten in de Eredivisie, maar wacht nog op de eerste overwinning in eigen huis.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner