28.08.2016 19:30

Petrović: "Dit past niet bij ADO Den Haag"

Željko Petrović stuurt zijn mannen aan in het duel tegen Heracles Almelo. (28-08-2016)
Željko Petrović stuurt zijn mannen aan in het duel tegen Heracles Almelo. (28-08-2016)

De tussenstand bij de wedstrijd tussen ADO en Heracles was zondagmiddag 1-1, toen Mike Havenaar na tachtig minuten spelen mocht aanleggen vanaf de stip. De aanvaller schoot de strafschop middels een panenka over het doel, waardoor de wedstrijd in een gelijkspel eindigde.

ADO moest door de misser van Havenaar genoegen nemen met een gelijkspel, maar volgens trainer Željko Petrović had zijn ploeg recht op meer. "Dit is gewoon een wedstrijd die je moet winnen. Bij vlagen hadden we wel problemen op het middenveld. Maar wij begonnen geweldig en het publiek ging erachter staan. Zij hadden in de tweede helft maar één schot op doel", aldus de trainer tegenover de NOS.

De ploeg van Petrović is de competitie uitstekend begonnen. Tegen Heracles werd het eerste puntenverlies van het seizoen geleden, maar Havenaar had zijn ploeg naar twaalf punten uit vier wedstrijden kunnen schieten. "Ik ben wel kwaad. Dit past niet bij ADO Den Haag, dat past gewoon niet. Die bal gaat nog een halve meter over. Als je 4-0 voor staat dan gaat het nog, maar niet bij 1-1. Dit past niet bij ons en kan niet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner