28.08.2016 20:10

De Boer weet opnieuw niet te winnen met Inter

Frank de Boer heeft zijn eerste thuiswedstrijd met Inter niet weten te winnen. Palermo wilde van geen wijken weten, waardoor het duel in 1-1 eindigde. Het was het eerste punt van De Boer met zijn nieuwe ploeg.

Na het debuut tegen Chievo Verona (2-0 nederlaag) keek De Boer uit naar zijn eerste thuiswedstrijd. Het eindigde echter teleurstellend. Andrea Rispoli zette de bezoekers vlak na rust op een 0-1 voorsprong, waarna Internazionale alles op alles moest zetten om een nieuwe nederlaag te voorkomen.

Inter trok ten aanval, maar had moeite om doelman Josip Posavec aan het werk te zetten. Ondanks het balbezit van bijna zeventig procent, creëerde de ploeg weinig grote kansen. Toch kwam er ruim een kwartier voor tijd wel loon naar werken.

Aankoop Antonio Candreva brak door aan de rechterflank, waarna de Italiaan aan afgemeten voorzet gaf op het hoofd van Mauro Icardi. De spits stond nadrukkelijk in de belangstelling van Napoli, maar lijkt in Milaan te blijven. Het vertrouwen van De Boer betaalde de volledig vrijstaande Icardi uit met de gelijkmaker: 1-1.

Het slotoffensief van Internazionale leverde geen nieuwe treffer meer op. Zo is de start van De Boer in Italië teleurstellend. Na twee gespeelde wedstrijden staat Inter op de dertiende plaats in de Serie A.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner