28.08.2016 20:40

De Boer hoopvol na remise: "We komen van ver"

Frank de Boer heeft met Inter opnieuw niet weten te winnen. In eigen huis werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen Palermo. Na de 2-0 nederlaag tegen Chievo Verona, is de Nederlandse trainer nog niet gelukkig in Milaan.

Inter had het moeilijk met Palermo en kwam vlak na rust op achterstand. Mauro Icardi redde een punt, maar De Boer vond dat zijn ploeg had moeten winnen. "Het was al beter dan vorige week, maar we zijn erg teleurgesteld over het resultaat. We hadden met 4-1 kunnen winnen."

"We zitten nog steeds niet op honderd procent, maar we komen van heel ver weg", vervolgt De Boer op de persconferentie. "Ik heb er alle vertrouwen in dat we snel de drie punten gaan pakken in de volgende wedstrijden,"

De Boer verwelkomde Antonio Candreva bij Inter, maar gaf de voorkeur aan Éder op de rechterflank. Candreva was als invaller beslissend met een assist, maar zit nog niet op de top van zijn kunnen. "Éder is fysiek sterker dan Candreva. Candreva heeft nog niet zoveel minuten in de benen en kan nog beter. Ik moet keuzes maken en niet alle spelers zitten al op hun top."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner