02.09.2016 09:43

Maher ligt niet wakker van opinie buitenwereld

Adam Maher geniet van de 0-2 die hij namens PSV maakt in het oefenduel met Sporting Portugal. (18-07-2016)
Adam Maher geniet van de 0-2 die hij namens PSV maakt in het oefenduel met Sporting Portugal. (18-07-2016)

Adam Maher is blij met zijn kans als speler van Osmanlıspor FK. Hoewel de Turkse club niet de meest voor de hand liggende ploeg is om voor te voetballen, meent de huurling van PSV dat hij in Turkije zijn voetbalgeluk kan hervinden.

"Wat Osmanlıspor in korte tijd heeft bereikt, is indrukwekkend", vertelt de creatieve middenvelder in gesprek met De Telegraaf. Maher doelt op het feit dat zijn ploeg het FC Midtjylland van Rafael van der Vaart uitschakelde in de play-offs van de Europa League. "We spelen Europa League en de speelstijl past bij mij. Ik kom de club helpen en de club helpt mij om weer een stap omhoog te zetten. Prachtig toch?"

De mening van de buitenwereld, boeit hem niet zoveel. "Wat anderen ervan denken, maakt me niet zo veel uit. Het past gewoon", vervolgt Maher. "Het gaat mij om het vertrouwen dat ik krijg en dat is groot. De trainer heeft me al bij AZ bekeken en ziet in mij een nummer 10. Op die positie voel ik me het meest thuis."

Daarnaast zal de middenvelder zeer waarschijnlijk op meer speeltijd kunnen rekenen, iets wat in Eindhoven de laatste niet meer van toepassing was. "Dat ik nu veel ga spelen, maakt me blij, omdat ik bij PSV in een uitzichtloze situatie zat. Ik draaide een goede voorbereiding, maar zou waarschijnlijk alleen maar op de bank zitten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner