04.09.2016 16:04

Özil gaat in gesprek over contractverlenging

Mesut Özil staat open voor contractverlenging bij Arsenal. De aanvallende middenvelder gaat de komende tijd in gesprek met de club uit Londen. Manager Arsène Wenger ziet Özil graag langer bij Arsenal blijven.

"Ik heb een contract tot 2018. We hebben onderhandelingen gevoerd, maar ze werden stilgelegd vanwege het EK. Ik wilde mij in die periode enkel en alleen op het nationale team richten. Nu gaan we kijken om de onderhandelingen te vervolgen", zegt Özil in gesprek met het Duitse blad Express. De Duitse middenvelder speelde tot nu toe 85 wedstrijden voor Arsenal, maar sluit niet uit in de toekomst in de Verenigde Staten te gaan voetballen.

"Je kunt in het voetbal nooit 'nooit' zeggen. Je weet niet wat er gaat gebeuren. Het kan een optie zijn om eventueel naar de Major League Soccer te gaan, maar ik heb het overal wel naar mijn zin. Mijn fans weten dat ik graag op vakantie ga naar Los Angeles, omdat de stad mij inspireert", aldus Özil tot besluit. De middenvelder verdient op dit moment zo'n 175.000 euro per week. Wanneer hij zijn contract besluit te verlengen, kan dat bedrag naar verluidt oplopen naar meer dan 250.000. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner