05.09.2016 20:18

Ronaldo terug op Madrileens trainingsveld

Cristiano Ronaldo is weer terug op het trainingsveld van zijn werkgever Real Madrid. De Portugese superster maakte dat maandag kenbaar via verschillende sociale media.

CR7 liep een kwetsuur op al vroeg in de door zijn Portugese ploeg gewonnen EK-finale in en tegen Frankrijk en die blessure speelde hem sindsdien parten, hetgeen ervoor zorgde dat hij bijvoorbeeld verstek moest laten gaan in de strijd om de Europese Supercup, terwijl hij nu ook Portugal niet kan bijstaan als de Europees kampioen zijn WK-kwalificatie dinsdagavond in gang zet met een uitwedstrijd tegen Zwitserland.

Zijn trainer Zinedine Zidane zal echter wél blij zijn. Ronaldo is terug in training en heeft nu nog een hele week om zich voor te bereiden op de competitiewedstrijd tegen Osasuna van zaterdagavond. De woensdag erop staat een voor Ronaldo speciaal duel op de rol: de Koninklijke begint haar verdediging van de Champions League thuis tegen Sporting Lissabon, de club waar Ronaldo zijn professionele loopbaan in gang zette.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner