10.09.2016 18:00

Basisplek voor Wijnaldum tegen Leicester City

Georginio Wijnaldum is Héctor Bellerín de baas tijdens het competitieduel van Liverpool op bezoek bij Arsenal. (14-08-2016)
Georginio Wijnaldum is Héctor Bellerín de baas tijdens het competitieduel van Liverpool op bezoek bij Arsenal. (14-08-2016)

Georginio Wijnaldum begint zaterdag in de basis voor Liverpool tijdens het topduel met Leicester City. De middenvelder speelt met zijn ploeg voor het eerst op het vernieuwde Anfield Road. Er is een extra ring op de hoofdtribune gekomen en de spelerstunnel is veranderd.

Divock Origi moet genoegen nemen met een plek op de bank. Daniel Sturridge, die in de eerste wedstrijden vaker dan hem lief was op de bank zat, mag het vanaf het begin laten zien. Vanaf de zijkanten wordt hij bijgestaan door Sadio Mané en Roberto Firmino. Centraal achterin krijgt Joel Matip de voorkeur boven Ragnar Klavan.

Voor Leicester City begint Ahmed Musa op de bank. Hoofdtrainer Claudio Ranieri kiest voor zijn vertrouwde elftal waarmee hij vorig jaar ook kampioen werd. Dat betekent een met Jamie Vardy in de punt van de aanval en Riyad Mahrez vanaf de zijkant. Het enige verschil met vorig seizoen is de plek achterin voor Daniel Amartey.

Het duel is vanaf 18.30 uur LIVE te volgen.

 



 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner