11.09.2016 10:04

Complimenten voor 'uitstekende' Ramselaar

Bart Ramselaar (l.) en Luciano Narsingh (r.) vieren de 0-1 tijdens het competitieduel NEC Nijmegen - PSV (10-09-2016).
Bart Ramselaar (l.) en Luciano Narsingh (r.) vieren de 0-1 tijdens het competitieduel NEC Nijmegen - PSV (10-09-2016).

PSV was zaterdagavond met 0-4 te sterk voor NEC in Nijmegen. De openingstreffer kwam al na vier minuten op naam van aanwinst Bart Ramselaar, dit tot groot genoegen van trainer Phillip Cocu.

"Bart speelde een uitstekende wedstrijd. Hij heeft heel veel energie, is veel in beweging en draait kort weg. Die kwaliteiten kwamen er direct uit met de uitstekende goal. Hij diende zich ook aan en was goed bezig op training. Dan verdien je ook zo'n moment als vandaag", begint de oefenmeester tegenover de NOS.

De middenvelder zelf was ook erg te spreken over zijn basisdebuut voor de Eindhovenaren "Ik kreeg een goede pass, had een goede individuele actie en schoot het goed binnen. Het geeft een fantastisch gevoel, een hele ontlading."

"Het helpt je persoonlijk en het geeft je vertrouwen", gaat hij verder. "Er valt iets van mijn schouders. Je zit altijd te wachten op je eerste goal. Het is geweldig dat die dan na vier minuten al valt. Ik ben op de goede weg en hoop dat er nog mooie dingen gaan komen bij PSV", aldus Ramselaar.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner