11.09.2016 09:40

"De beste helft sinds ik hier werkzaam ben"

Jurgen Streppel is erg tevreden met de zege op FC Twente. De trainer van sc Heerenveen zag zijn ploeg met 3-1 winnen van de Tukkers. Vooral de eerste helft speelden de Friezen puik voetbal.

"Dit was de beste eerste helft sinds de tijd dat ik hier werkzaam ben", begint de oefenmeester tegenover FOX Sports. "Ik was eigenlijk over alles wel tevreden. We hebben continu op hun helft gespeeld. Ik heb in de rust ook gezegd dat we geweldig speelden, misschien was dat niet zo verstandig. Na rust vergeten we één keer mee te lopen en wordt het nog 2-1. Dat was even spannend, maar ik vind wel dat wij op de beginfase na ook de tweede helft de controle hadden"

Reza Ghoochannejhad krijgt nog complimenten van de coach. "We weten dat hij goed is en dat hij balvast kan zijn. Vorige week en vandaag is hij van grote waarde voor ons", spreekt hij lovend over de Iraanse international. "Zeker gezien het feit dat hij via China en Teheran hiernaartoe is gekomen de voorbije dagen. Dus met de Air Miles zit het wel goed, maar we moeten nog even aan de conditie werken", aldus Streppel over de spits die aantekende voor de 1-0 en de 3-0.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner