11.09.2016 11:20

Willem II-captain: "Soap moest stilliggen"

Willem II verloor zaterdagavond op bezoek bij AZ. In Alkmaar werd het 2-0 voor de thuisploeg. Jordens Peters, aanvoerder van de Tilburgers, baalde flink na afloop van de nederlaag.

"Dit doet wel pijn, want het draait toch om de punten. Als je zo voetbalt tegen een ploeg die topvier gaat spelen, dat schept verwachtingen. We hebben het ook in De Arena laten zien, maar het veldspel ben je over twee weken al vergeten…", vertelt de mandekker aan de NOS.

Voor Peters waren het opmerkelijke weken. Bijna de hele transferperiode zou hij verkassen naar sc Heerenveen, maar tot een definitieve overgang naar de Friezen kwam het niet. Dit tot zijn grote teleurstelling.

"Natuurlijk doet het wat met je, ik had graag de overstap gemaakt", legt hij uit. "Maar mijn teamgenoten, de staf en de fans kunnen er niks aan doen, dus ik ga nu hier weer vol aan de bak. We hebben even de gemoederen laten bedaren, ik heb wat vrije dagen gehad om er met mijn familie over te praten. De soap moest even stilliggen en de cliffhanger is nu geweest, het is tijd voor rust."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner