11.09.2016 11:54

Van der Heijden in de basis bij Feyenoord

Jan-Arie van der Heijden begint zondagmiddag tegen ADO Den Haag in de basis. De verdediger is de vervanger van Terence Kongolo, die wel op de bank plaats neemt. Kongolo raakte tegen Excelsior geblesseerd aan zijn knie en is niet fit genoeg om te starten.

Dat is de enige wijziging die trainer Giovanni van Bronckhorst heeft toegepast in zijn basiself. Voor de rest de bekende namen bij Feyenoord. Onder de lat Brad Jones. De verdedigers zijn Rick Karsdorp, Eric Botteghin, Lucas Woudenberg en dus Van der Heijden. Tonny Vilhena, Karim El Ahmadi en aanvoerder Dirk Kuyt moeten de slag op het middenveld winnen. En voorin zullen Jens Toornstra, Steven Berghuis en Nicolai Jørgensen moeten zorgen voor de doelpunten. Miquel Nelom is voldoende hersteld van een spierblessure en zit weer bij de wedstrijdselectie.

Bij ADO Den Haag zijn er twee noodgedwongen wissels. Ruben Schaken mist het duel tegen zijn oude club door een hamstringblessure. En ook geen basisplaats voor spits Mike Havenaar. De Japanner is ziek, maar zit wel op de bank. Dat betekent dat Gervane Kastaneer in de spits staat. Sheraldo Becker neemt voorin de plek in van Ruben Schaken. Édouard Duplan schuift een linie naar voren en zo komt er ruimte op het middenveld voor Kevin Jansen.

De aftrap is om half één en de wedstrijd is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner