11.09.2016 12:20

Willems weerlegt kritiek: "Ik ben mezelf"

Reagy Ofosu (l.) glipt langs Jetro Willems (r.) tijdens het competitieduel NEC Nijmegen - PSV (10-09-2016).
Reagy Ofosu (l.) glipt langs Jetro Willems (r.) tijdens het competitieduel NEC Nijmegen - PSV (10-09-2016).

Jetro Willems begrijpt weinig van de kritiek op zijn persoon. De linksback van PSV wordt vaak aangesproken op zijn opvallende uitspraken in interviews, maar zelf vind hij hier niks mis mee.

"Het enige wat ik laat zien, is dat ik mezelf ben. Sommigen accepteren dat niet, sommigen vinden het leuk. Ik zou niet weten hoe ik anders moet zijn. Zo ver ik weet, van alle interviews die ik heb gegeven, heb ik nog nooit gelogen", vertelt hij in het magazine Voetbal Inside.

"Wat ik dan wel raar vind, is dat mensen me arrogant noemen. Als ik niet goed gespeeld heb, dan ben ik de eerste die dag zegt. Snap je? Maar ik ben er verder niet mee bezig hoor. Net als ik toen vijf keer mezelf in dat team van de UEFA zette, dat was gewoon een grapje", gaat de 22-jarige vleugelverdediger verder.

"Wat de media schrijven doet me verder niets", vervolgt hij. "Mensen weten wel beter. (...) Ik heb het idee dat iedereen nu gelijk in paniek raakt als je een grapje maakt. Het is gewoon een grapje, doe gewoon rustig!", besluit Willems zijn relaas.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner