11.09.2016 19:58

Toornstra: "Krachtsverschil was erg groot"

Jens Toornstra speelde een cruciale rol in de overwinning van Feyenoord op ADO (3-1). De middenvelder gaf bij de eerste twee doelpunten de assist en is in uitstekende vorm. Voor Feyenoord wacht nu een belangrijke week met wedstrijden tegen Manchester United en PSV.

Feyenoord speelde een sterke eerste helft, maar liet na de wedstrijd in het slot te gooien. "Deze wedstrijd had nooit meer spannend mogen worden, daarvoor was het krachtsverschil vooral in de eerste helft te groot. We hadden veel eerder de derde goal moeten maken", aldus Toornstra op de clubsite.

Steven Berghuis en Toornstra leken concurrenten voor de rechterflank, maar laten zien prima samen te kunnen spelen. "Met Steven Berghuis spreek ik zo nu en dan af om van kant te wisselen. Daar zijn geen vaste afspraken voor, dat bekijken we aan de hand van hoe de wedstrijd loopt. Zeker voor rust ging dat prima."

Donderdag staat voor Feyenoord het mooie affiche tegen Manchester United op het programma. Toornstra kijkt uit naar de ontmoeting. "We gaan spelen tegen een van de grootste clubs ter wereld. Het is mooi om ons daarmee te kunnen meten. Ik heb er onwijs veel zin in."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner