11.09.2016 20:54

Spalletti: "De captain heeft ons gered"

Francesco Totti eiste zondagmiddag de absolute hoofdrol op bij het competitieduel tussen AS Roma en Sampdoria. Het 39-jarige clubicoon kwam als invaller in het veld, waarna de Romeinen een achterstand ombogen.

Met een assist op Edin Džeko (2-2) en het winnende doelpunt in blessuretijd, kroonde Totti zich tot man van de wedstrijd. Trainer Luciano Spalletti is vol lof over zijn aanvoerder. "Wij maakten een misstap, maar toen kwam de aanvoerder om ons te redden."

"Als hij niet speelt, worden mensen boos op mij, maar ik wil net zo'n speler produceren als Totti. Dit team moet een balans zien te vinden. Dat kunnen we doen met het enthousiasme dat we zagen van de fans of bij het tevoorschijn brengen van Totti", aldus Spalletti op de clubsite.

Totti wordt deze maand veertig jaar, maar volgens zijn trainer kan de clublegende nog makkelijk een jaar mee. "Wat mij betreft doet hij volgend jaar ook nog mee. De manier waarop hij speelt en traint laat hij zien dat hij het kan. Hij houdt van zijn shirt en deze fans."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner