12.09.2016 09:00

De Boer: "Zege vind ik uiteindelijk verdiend"

Kersvers Inter-trainer Frank de Boer bekijkt de situatie op het veld voor de oefenwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. (10-08-2016)
Kersvers Inter-trainer Frank de Boer bekijkt de situatie op het veld voor de oefenwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. (10-08-2016)

Frank de Boer noemde zijn eerste zege met Internazionale een verdiende overwinning. Inter won zondag voor het eerst een competitiewedstrijd onder leiding van de Nederlandse coach. Het had echter veel moeite om Pescara van zich af te zetten met 2-1.

In het laatste kwartier scoorde Mauro Icardi tweemaal. "De zege vind ik uiteindelijk verdiend. Als je de kansen van Pescara analyseert, kom je tot de conclusie dat die ontstonden door fouten van onze kant. We maakten het onszelf moeilijk op die manier. Als we in dat opzicht verbeteren, zal het verdedigend veel beter gaan", zo citeert Voetbal International de trainer.

"We hadden na deze wedstrijd met lege handen of maar een punt kunnen staan, maar we hebben keihard gewerkt. Ik zag een team dat wilde winnen en voor mij is dat iets erg belangrijks. Ik vond ons in de eerste helft goed spelen en de beginfase van de tweede helft speelden we het beste voetbal sinds mijn komst. Ik heb veel dingen gezien waarop we voort kunnen borduren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner