12.09.2016 10:03

Willems: "Je moet me gewoon de tijd geven"

PSV-verdediger Jetro Willems (r.) zet Kévin Mayi (l.) van de bal tijdens de wedstrijd tegen NEC Nijmegen. (10-09-2016)
PSV-verdediger Jetro Willems (r.) zet Kévin Mayi (l.) van de bal tijdens de wedstrijd tegen NEC Nijmegen. (10-09-2016)

Jetro Willems probeert rustig te blijven onder de kritiek die is ontstaan naar aanleiding van zijn recente prestaties. De linksback speelt onder zijn kunnen voor PSV en het Nederlands elftal. Terwijl de vleugelverdediger deze zomer eigenlijk zijn zitten had gezet op een transfer.

"Ik weet honderd procent zeker dat jullie over een bepaalde periode anders over me gaan praten", reageert Willems tegenover Voetbal International. "In het begin speelden er een paar dingen, met name bij PSV, maar dat is opgelost. Ik ga gewoon door, het gaat steeds beter. Ik probeer er meer uit te halen. Ik ben blij dat ik hier ben, Het is, zoals ik al eerder zei, geen straf om bij PSV te blijven."

"Het is niet zo dat het na mijn blessure hetzelfde is als daarvoor. Ik vind ook niet dat je dat kan verwachten. Je moet me gewoon de tijd geven. Ik weet zeker dat het goedkomt, honderd procent." Het contract van Willems loopt na dit seizoen af. De linksback heeft al een nieuwe aanbieding van PSV ontvangen, maar hij heeft daar nog niet naar gekeken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner