12.09.2016 14:03

Mané speelt voor staande ovatie bij Liverpool

Sadio Mané kan juichen tijdens het competitieduel Liverpool - Leicester City (10-09-2016).
Sadio Mané kan juichen tijdens het competitieduel Liverpool - Leicester City (10-09-2016).

Sadio Mané hoopt elke keer dat hij op Anfield speelt op een staande ovatie. De Senegalees, die na drie competitiewedstrijden twee doelpunten achter zijn naam heeft staan, is onder de indruk geraakt van Liverpool en Anfield.

Mané is een plaag voor elke defensie in de Premier League. "Ik ben blij als de verdedigers bang voor mij zijn, want dat maakt het alleen maar makkelijker voor mij", aldus Mané tegenover Sky Sports. De Senegalees heeft weinig tijd nodig gehad om zich aan te passen aan Liverpool. "Als je nieuw bent bij een team is het soms moeilijk om je aan te passen, maar bij Liverpool is het makkelijk om je aan te passen. Het is niet moeilijk om samen te spelen met spelers als Daniel Sturridge, Philippe Coutinho en Roberto Firmino."

"Als je op Anfield speelt, dan wil je alles geven om aan het einde van de wedstrijd een staande ovatie te krijgen", vervolgt de aanvaller zijn verhaal. Mané wordt bij Liverpool al vergeleken met Liverpool-legende John Barnes. "Dat maakt me gelukkig, want het is een groot compliment om vergeleken te worden met een Liverpool-legende. Maar ik ben nog steeds jong en ik probeer elke dag te leren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner