12.09.2016 14:33

Ancelotti op zijn hoede voor FK Rostov

FC Bayern München-trainer Carlo Ancelotti is niet van plan om FK Rostov te onderschatten. De Italiaanse oefenmeester zag de Russen aan het werk tegen Ajax en kent de sterke punten van de Russische ploeg.

"Ze zijn defensief zeer goed georganiseerd", aldus Ancelotti tijdens de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met FK Rostov. "Ze hebben Ajax met gemak verslagen. We moeten vooral snel en direct spelen."

Ancelotti kan dinsdagavond mogelijk weer een beroep doen op Douglas Costa. "Costa kan morgen spelen, en misschien kan jij zelfs beginnen", aldus Ancelotti, die weerspreekt dat Costa en Franck Ribéry niet kunnen samenspelen. "In mijn optiek moeten goede spelers in actie komen. En goede spelers kunnen ook samenspelen. Dat geldt ook voor Ribéry en Costa. Ze kunnen misschien niet uit de voeten als back, maar ze kunnen wel op beide flanken aanvallen."

Arjen Robben en Jérôme Boateng zijn er dinsdagavond nog niet bij. "Ze hebben de groepstraining weliswaar hervat, maar moeten individueel nog extra werk verzetten. Misschien kunnen ze volgende week weer in actie komen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner