13.09.2016 10:47

Boskamp hekelt halflege Kuip: "Waardeloos"

Jan Boskamp is niet blij met het feit dat Feyenoord zijn Europese thuiswedstrijden in een halfleeg stadion gaat afwerken. Feyenoord heeft maatregelen genomen naar aanleiding van de ongeregeldheden van de afgelopen jaren tijdens Europese wedstrijden.

"Sportief gezien is het natuurlijk waardeloos dat Feyenoord de thuiswedstrijden gaat afwerken in een halflege Kuip", aldus Boskamp in het Feyenoord Magazine. "Normaal gesproken schijt een tegenstander bij ons in de tunnel al zeven kleuren stront, bij het vooruitzicht van die massa op de tribune. Als club heb je alleen weinig andere keuze."

"Uiteindelijk willen we allemaal genieten van Europees voetbal", vervolgt de Rotterdammer zijn verhaal. "Dat geldt in elk geval voor mijzelf. Ik kijk echt ontzettend uit naar de potjes die we dit jaar gaan spelen in de Europa League. Die wedstrijden zijn, als het allemaal rustig blijft, ook goed voor het imago van de club, terwijl gasten als Rick Karsdorp, Terence Kongolo en Tonny Vilhena een schat aan ervaring kunnen opdoen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner