13.09.2016 12:05

FK Rostov loert in München op de counter

FK Rostov-trainer Ivan Daniliants is niet van plan om het spel te maken tegen FC Bayern München. De Russische ploeg debuteert dinsdagavond met een uitwedstrijd tegen Bayern München in de Champions League.

"De combinatie van verdedigen en counteren kan succes brengen. We zijn hier niet gekomen om mooi voetbal te spelen", aldus Daniliants tijdens de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Bayern München. "We willen het Bayern moeilijk maken, willen er echt een wedstrijd van maken en onze fans in München een mooie avond bezorgen."

"Onze spelers zijn niet gewend om te spelen voor zoveel toeschouwers", vervolgt Daniliants. "We hebben dit soort wedstrijden alleen maar op tv gezien en nu staan we er zelf. We zijn er klaar voor om onszelf goed te verkopen en te laten zien dat we met de druk kunnen omgaan. Een van zijn uitgangspunten is om elke wedstrijd te benaderen alsof het de laatste is. Dat is ook de manier geweest om uit het moeras te komen, waarin we twee jaar geleden zaten. Sindsdien hebben we elke wedstrijd geworsteld en gestreden. Dat was genoeg om dit niveau te bereiken."

FK Rostov was in de laatste voorronde van de Champions League te sterk voor Ajax.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner