13.09.2016 21:48

Ziekenhuis wil ADO-fans bedanken voor actie

Speelronde vijf van de Eredivisie afgelopen weekend stond niet bol van de hoogtepunten binnen de lijnen. Het mooiste moment kwam misschien wel van de tribunes. Daar waar de uitsupporters van ADO Den Haag tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord knuffels gooiden naar een vak waar zieke kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis zaten. Het ziekenhuis is dankbaar voor deze actie laat het weten tegenover RTV Rijnmond.

"Kippenvel, nog steeds als ik er aan terugdenk", zegt annelies Blom van het Sophia Kinderziekenhuis. "De volgende dag werd ik wakker met tranen in mijn ogen. Voor al die kinderen, supergaaf", aldus de directie die in eerste instantie niet positief was over de actie. "Gezien de reputatie van de Haagse fans wilde ik er eerst niets van weten. We komen niet naar Feyenoord - ADO Den Haag hadden we besloten. Maar Feyenoord heeft ons gerustgesteld dat het allemaal goed zou komen. En dan dit, fantastisch."

"Dus vandaar deze oproep, wie o wie is er met deze actie begonnen? Melden kan bij het Erasmus MC Sophia in Rotterdam" zegt de directrice. Ze willen de fans doelgraag bedanken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner