15.09.2016 09:00

Dost: "Dit is echt wel heel erg zuur"

Bas Dost (r.) probeert Luka Modrić (l.) de bal af te pakken tijdens het Champions League-duel Real Madrid - Sporting CP (14-09-2016).
Bas Dost (r.) probeert Luka Modrić (l.) de bal af te pakken tijdens het Champions League-duel Real Madrid - Sporting CP (14-09-2016).

Sporting CP leek woensdagavond Real Madrid te verslaan in de Champions League dankzij een doelpunt van Bruno César, maar in de slotfase ging de ploeg van Bas Dost toch onderuit. Cristiano Ronaldo en Álvaro Morata waren trefzeker voor de Madrilenen.

"Ongelooflijk, ongelooflijk, we hebben naar mijn gevoel echt fantastisch gespeeld", aldus Dost na afloop van het duel tegenover NUSport. Dost zag Cristiano Ronaldo in de 89e minuut scoren. "We hebben gewoon gedomineerd. Dan komt er een vrije bal. Hoe Ronaldo hem binnenschiet is absolute wereldklasse, maar in mijn ogen was het geen vrije trap."

"Dan ben je al ontevreden met een punt en wordt het toch nog erger", doelt Dost op de treffer van Morata in de blessuretijd. "Dit is echt wel heel erg zuur. Maar, dit is ook een groot compliment dat we zo gevoetbald hebben in Madrid."

Naast Dost stond er woensdagavond nog een Nederlander op het veld bij Sporting. Marvin Zeegelaar speelde negentig minuten als linksback. Luc Castaignos en Douglas zaten niet bij de selectie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner