15.09.2016 09:16

Pochettino zag gebrek aan passie bij Spurs

Tottenham Hotspur-trainer Mauricio Pochettino is ontevreden over het optreden van zijn ploeg tijdens de eerste wedstrijd in de Champions League. De Londense club verloor woensdagavond op Wembley met 2-1 van AS Monaco.

"Iedereen heeft kunnen zien dat wij beter waren dan Monaco", zei Pochettino na afloop tijdens de persconferentie. "Maar om te winnen moet je meer laten zien. We hebben lang gewacht om in de Champions League te mogen spelen en nu leeft het gevoel 'waarom hebben we niet meer gedaan?'. Als je op dit niveau een fout maakt, dan komt je dat duur te staan. Dat hebben we gemerkt."

"We moeten veel agressiever spelen in balbezit wanneer we de kans hebben om te scoren", vervolgde de Argentijn. "We moeten hongeriger zijn en meer passie tonen. Ik vind dat we een gebrek aan passie hebben laten zien, want je kunt geen tegendoelpunten incasseren op de manier waarop wij dat hebben gedaan."

"Monaco heeft maar twee keer op doel geschoten en speelde op de counter. Wij creëerden kansen, maar waren niet klinisch in het afronden. We hebben dit onszelf aangedaan. Dit was pas de eerste wedstrijd, maar het moet heel snel beter."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner