15.09.2016 10:30

Trainer Dundalk: "Dat is de prijs van succes"

Dundalk speelt donderdagavond de vijfde wedstrijd in september, maar de coach van de tegenstander van AZ Alkmaar, Stephen Kenny, wil daar niet over klagen. De Ier is juist blij dat Dundalk op meerdere fronten actief is.

In Ierland is de competitie al ruim 26 competitiewedstrijden onderweg, terwijl Dundalk onlangs ook de kwartfinale van de Ierse FA Cup speelde. Donderdagavond neemt Dundalk het in de Europa League op tegen AZ. Dundalk heeft het druk. "Maar daar klagen we niet over", zei Kenny tijdens de persconferentie in aanloop naar het Europa League-duel met AZ. Dat is de prijs van het succes."

Kenny had het tijdens zijn perspraatje ook nog even over het weer in Nederland. "We wisten dat het in Tel Aviv heet zou zijn, maar hier hadden we na de loting geen rekening mee gehouden. Ach, ook daarover klagen we niet. In Ierland is het zeldzaam als de zon schijnt", aldus Kenny, die op weg naar het vliegveld in Ierland de spelersbus liet stoppen. Er stonden fans met pech langs de weg. "Ik vind het niet meer dan logisch dat we onze gewaardeerde supporters meenemen. Bovendien zorgde het voor een geweldige sfeer in onze spelersbus."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner