16.09.2016 10:53

Vlaar over Wuytens: "Zag er heel lelijk uit"

Bij de spelers van AZ stond de blessure van Stijn Wuytens nog op het netvlies gebrand na het 1-1 gelijkspel tegen Dundalk FC. Ron Vlaar, captain van de Alkmaarders, maakte zich grote zorgen om de middenvelder.

De doelpuntenmaker werd hard geraakt toen hij de bal binnenkopte, waarna de schrik er bij de spelers en staf goed in zat. "Het was wel schrikken. Het zag er wel ernstiger uit dan dat nu gezegd wordt. We moeten afwachten wat er precies uitkomt, maar het zag er heel lelijk uit. Ik had kippenvel over m'n hele lijf. Het leek wel alsof hij niet ademde of dat hij z'n tong had ingeslikt. Zijn kaken stonden ook stijf op elkaar, de dokter moest wel ingrijpen", vertelt hij aan FOX Sports.

Toch was het gelijkspel tegen de laagvlieger een teleurstellend resultaat. "Een beetje onrealistisch. Maar je moet gewoon verder. Uiteindelijk is het een beetje een teleurstellende avond. Een omschakelmoment waarin we slordig zijn. Dan krijgen ze een vrije trap, hun enige mogelijkheid, en die gaat er ook meteen in. Dat roepen we ook wel over onszelf af", aldus Vlaar.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner