16.09.2016 16:56

Geen onenigheid tussen Havenaar en Petrović

Mike Havenaar (l.) en Maikel van der Werff (r.) in een fysiek duel om de bal tijdens de wedstrijd tussen Vitesse en ADO Den Haag. (09-04-216)
Mike Havenaar (l.) en Maikel van der Werff (r.) in een fysiek duel om de bal tijdens de wedstrijd tussen Vitesse en ADO Den Haag. (09-04-216)

Er speelt niets tussen Mike Havenaar en Željko Petrović. De trainer passeerde de zieke spits voor het duel tegen Feyenoord en de Japanner leek geïrriteerd te zijn door die beslissing. De twee ontkennen echter met elkaar overhoop te liggen.

Petrović benadrukt in gesprek met Omroep West dat de reden dat Havenaar op de bank begon zijn ziekte was: "We hebben voor de wedstrijd met hem gesproken. Hij wist wel waarom hij niet zou starten. We hebben zelfs nagedacht om hem helemaal niet bij de selectie te voegen. Je hebt dan altijd de neiging om een speler na een kwartier in te brengen als het niet lekker loopt. Maar we hebben ons verstand gebruikt en niet in emotie gehandeld. Hij was gewoon ziek. We hebben niet alleen Mike, maar ook onszelf in bescherming genomen."

"Je hebt ook watjes die zeggen: 'Trainer, ik ben misselijk en kan niet spelen'. Mike wilde graag starten en ik heb hem gezegd dat het niet ging", legt Petrović uit. En daar baalde de spits wel van: "Dan word je boos, maar dat zijn de emoties die na de wedstrijd omhoog komen. Er is zeker geen onenigheid tussen mij en de trainer. We gaan gewoon door naar de volgende wedstrijd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner