17.09.2016 21:45

Petrovic: “Dit was een terechte nederlaag”

Željko Petrović kijkt bedenkelijk naar het vertoonde spel tijdens FC Twente - ADO Den Haag. (17-09-2016)
Željko Petrović kijkt bedenkelijk naar het vertoonde spel tijdens FC Twente - ADO Den Haag. (17-09-2016)

Željko Petrović, trainer van ADO Den Haag, had na de verloren wedstrijd tegen FC Twente (4-1) lovende woorden over voor tegenstander FC Twente: “We waren de onderliggende ploeg.”

Petrović zag zijn doelman twee keer de bal uit het net vissen in de eerste helft in de Grolsch Veste na twee doelpunten van Enes Ünal. “Dit was een terechte zege van FC Twente”, vertelt hij na afloop tegen de Stentor. “Wij waren de onderliggende partij. Anderen vergissen zich in FC Twente. Er spelen veel jonge jongens, maar ze komen niet voor niets van Manchester City.”

De uitspraak krijgt extra kracht als basisdebutant Bersant Celina voor de 3-0 zorgt. Concullega-trainer René Hake kan zich in de uitspraken van Petrović vinden. “We hebben een team met veel jonge honden”, aldus Hake tegen de Stentor. “Je weet dat er potentie in zit. Dan is het mooi dat het er – zoals vandaag – ook uitkomt. Je ziet wel dat we bij vlagen slordig zijn, maar dat hoort erbij.”

FC Twente speelt donderdagavond wederom thuis in haar eigen Grolsch Veste. Dan ontvangt het FC Utrecht in het kader van de KNVB beker. Deze wedstrijd is live te volgen via de liveticker van Voetbal.com. ADO Den Haag gaat op bezoek bij NEC, waar het sinds september 2003 niet meer wist te winnen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner