18.09.2016 09:40

Fraser verheugd met 'mooie spelersgroep'

Vitesse rekende zaterdagavond pas laat af met Go Ahead Eagles. De thuisclub was met 2-0 te sterk, tot vreugde van trainer Henk Fraser. Hij was ook blij dat er een slechte statistiek verloren ging.

"We hadden tot nu toe ook nog niet in de tweede helft gescoord. Als je daarnaar kijkt, hebben we vandaag dus een uitstekende wedstrijd gespeeld. De eerste helft was niets. Je kan nog zoveel over tactiek praten. Maar als je de emotie er niet insteekt, dan heb je er niets aan. Alle energie die we niet in de eerste helft hebben gestoken, hebben we in de tweede helft gestoken. Daarin heb ik alles gezien: energie, goed voetbal en goede goals."

De oefenmeester hoopt dat de Arnhemmers deze lijn door kunnen trekken. "Het is wel onze insteek dat er meer punten gaan volgen. Bij ons zijn er heel veel geweldige spelers. Ik heb een mooie spelersgroep. Maar een aantal zaken moet beter. We moeten beter als team fungeren. Als individu ga je een ploeg als Go Ahead niet kapot spelen", aldus Fraser tegenover de NOS.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner