18.09.2016 14:57

Manchester United loopt opnieuw averij op

Manchester United is er niet in geslaagd om zich sportief te revancheren voor de nederlaag in de Europa League tegen Feyenoord. Het team van trainer José Mourinho ging zondagmiddag op bezoek bij Watford met 3-1 onderuit.

De grootmacht uit Manchester begon zonder Daley Blind in de basis tegen Watford. De Nederlander was dit seizoen een vaste waarde in het team van Mourinho, maar Chris Smalling lijkt Blind uit het basisteam te hebben verdreven. Blind nam op de bank op Vicarage Road plaats naast Memphis Depay, die vlak voor tijd inviel.

Étienne Capoue, die dit seizoen uitstekend op dreef is, opende na iets meer dan een halfuur de score. Marcus Rashford tekende na rust voor de gelijkmaker, maar Manchester United slaagde er niet in om de drie punten mee te nemen naar Old Trafford. Sterker nog: vlak voor tijd maakte invaller Juan Zúñiga met zijn eerste balcontact de 2-1. In de blessuretijd besliste Troy Deeney de wedstrijd vanaf de strafschopstip.

Het is voor het team van Mourinho de derde nederlaag op rij. In de vorige speelronde was Manchester City met 1-2 te sterk, Feyenoord won midweeks met 1-0 in de Europa League.