18.09.2016 18:43

PEC Zwolle-trainer Jans nog niet in paniek

PEC Zwolle verloor zondagmiddag alweer en staat stijf onderaan met slechts twee punten. Toch is PEC-trainer Ron Jans nog niet in paniek. De trainer zag in de met 0-2 verloren wedstrijd tot punten waar hij wel mee kan leven.

In de zes voorgaande wedstrijden behaalde de Zwolse ploeg slechts twee punten en zondagmiddag in eigen huis tegen AZ konden daar geen punten bij opgeteld worden. "Ik baal van de eerste helft. De eerste tien minuten viel het nog wel mee, maar daarna was het bijna overleven. We hadden veel moeite met hun tempo en positiewisselingen", aldus de Zwolse trainer tegenover de camera’s van FoxSports.

Niet alleen Jans zag de bui al hangen, ook aanvoerder Bram van Polen zag de dreiging aankomen. "De eerste helft hebben we een periode alleen maar tegengehouden. Het was wachten op dat doelpunt. Na die 0-2 was het gebeurd en dan zag je die koppies ook gaan hangen." Jans was overigens wel tevreden over het spel van zijn ploeg na rust. "In de tweede helft kwamen we goed terug en waren wij op een bepaald moment de betere ploeg. Toen zag ik een ploeg waar ik echt wel mee kan leven. Paniek is er niet, maar zorgwekkend is het natuurlijk wel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner