18.09.2016 21:40

Aanvoerder Icardi heeft vertrouwen in De Boer

Mauro Icardi hielp Internazionale met een doelpunt en een assist op weg tegen Juventus: 2-1. De aanvoerder van de Milanezen nam zijn ploeg in een lastige tijd opnieuw op sleeptouw, maar geeft ook credits aan trainer Frank de Boer.

"Voetbal kan heel zwaar zijn voor coaches. Het zijn de spelers die het veld oplopen en het moeten doen. De trainer laat ons hoog druk zetten en vandaag hebben we laten zien dat we dat kunnen en waar we tot in staat zijn", aldus 23-jarige Argentijnse aanvaller.

Met een enorme vechtlust ging Inter de bezoekers te lijf, met een goed resultaat tot gevolg. "Als we elke wedstrijd zou spelen, hebben we heel veel om te gaan vieren. Spelen tegen teams als Juventus is waar het allemaal om draait."

Stephan Lichtsteiner opende namens Juventus de score, maar via een kopbal van Icardi kwam Inter op gelijke hoogte. Ivan Perišić maakte vervolgens de winnende treffer, op aangeven van Icardi. "Ik ben blij om assists te leveren als het ons helpt om te winnen. Het was geweldig om Perišić te zien scoren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner