19.09.2016 11:12

Pelupessy weigert naar beneden te kijken

Joey Pelupessy was zondag de uitblinker aan de kant van Heracles Almelo tegen Ajax. De defensieve middenvelder wist een 0-2 nederlaag echter niet te voorkomen. Pelupessy zag zijn ploeg lange tijd goed weerstand bieden.

"De eerste fase van het duel wisten we er in elk geval een wedstrijd van te maken", vertelt de Heraclied in gesprek met Twentesport. "We wilden agressief en fel spelen. Dat lukte redelijk. Maar we waren ook heel slordig en wisten zelf vrijwel niets te creëren. Dan weet je dat het niet voldoende is om tegen Ajax een resultaat te behalen."

"We geven de 0-1 uiteindelijk zelf heel makkelijk weg. Vervolgens waren we niet meer in staat om terug in de wedstrijd te komen. We hadden via Samuel Armenteros de kans zelf te scoren, was dat gelukt, dan was het misschien anders gelopen. Na de 0-1 was het klaar. Het was gewoon te weinig vandaag (zondag, red.)."

"We zullen de komende periode punten moeten pakken, want het is duidelijk dat we op dit moment te laag staan. Het is alleen niet zo dat we nu al naar beneden kijken. Ik denk dat we ons op onszelf moeten richten. We zullen keihard moeten knokken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner