19.09.2016 15:15

Dijkhuizen: "Beker is gewoon belangrijk"

NAC Breda-trainer Marinus Dijkhuizen kijkt toe vanaf de zijlijn tijdens het competitieduel RKC Waalwijk - NAC Breda (16-09-2016).
NAC Breda-trainer Marinus Dijkhuizen kijkt toe vanaf de zijlijn tijdens het competitieduel RKC Waalwijk - NAC Breda (16-09-2016).

NAC Breda-trainer Marinus Dijkhuizen is niet van plan om het bekertoernooi te verwaarlozen. NAC speelt aankomend weekend weliswaar een belangrijke competitiewedstrijd tegen De Graafschap, maar Dijkhuizen neemt de beker desondanks serieus.

"De KNVB beker is gewoon belangrijk", aldus Dijkhuizen op de clubsite van NAC Breda. "Het wordt een pittig potje tegen VVV. Ze hebben niet veel spelers verloren. Het is een degelijke ploeg. Gezien de zware week gaan we rouleren op een aantal posities. We willen iedereen sterker en beter laten worden. De stijgende lijn hebben we in ieder geval te pakken. Alle jongens zien dat er veel concurrentie is. Dit is een mooi moment voor een aantal van hen om te bewijzen dat ze in de basis horen."

NAC Breda presteert tot dusver beter in uitwedstrijden. "Als we uit spelen hebben we meer ruimte", vervolgt Dijkhuizen. "Thuis zakken ploegen snel in tegen ons. Daardoor is het thuis lastiger voetballen. Dat neemt niet weg dat we thuis betere resultaten moeten boeken. Dat verdient ons publiek."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner