19.09.2016 19:58

Icardi nuanceert beweringen blije echtgenote

Mauro Icardi had met een doelpunt en een assist een groot aandeel in de overwinning van zijn ploeg Internazionale afgelopen zondag. De Nerazzurri waren in eigen huis verrassend met 2-1 te sterk voor kampioen Juventus.

De vrouw van Icardi, Wanda, die tevens de zaakwaarnemer van de Argentijnse spits is, plaatste op Twitter dat manlief de beste spits ter wereld was. Icardi zelf is nuchterder, blijkt uit zijn woorden van maandag. "Dat schreef ze omdat ze mijn vrouw is, maar dat is niet zo. Er zijn een hoop betere spitsen die geweldige dingen doen. De media mogen labels plakken, maar ik concentreer me op het maken van doelpunten. Als dat lukt is dat mooi, zeker tegen Juventus", aldus de 23-jarige aanvaller tegen Mediaset.

Het is Icardi die trainer Frank de Boer momenteel in het zadel houdt. Nadat hij eerder met twee goals al een scheve situatie helemaal rechttrok bij Pescara, had hij nu ook een aandeel in de beste prestatie van de club uit Milaan onder de nieuwe oefenmeester uit Hoorn. Hoewel hij deze zomer met een vertrek naar onder andere Arsenal in verband werd gebracht, is Icardi naar eigen zeggen helemaal tevreden bij zijn huidige werkgever. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner