19.09.2016 20:45

Nieuwe zorgen voor trainer kwakkelend Stoke

Mark Hughes kijkt somber. Zijn ploeg gaat kansloos onderuit tegen Crystal Palace, 4-1. (18-09-2016)
Mark Hughes kijkt somber. Zijn ploeg gaat kansloos onderuit tegen Crystal Palace, 4-1. (18-09-2016)

Stoke City-trainer Mark Hughes is door de FA veroordeeld tot een geldboete van ruim negenduizend euro. Dit naar aanleiding van het gedrag van de Welshman tijdens de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

In de eerste helft van de wedstrijd die Stoke met 0-4 verloor werd Hughes naar de tribune gestuurd wegens aanmerkingen op de leiding tegen de vierde official. Hughes en Stoke City gingen niet in beroep, waarmee de voetbalbond vrij spel had om de trainer te beboeten. Hiermee lijkt de kous af en zal een schorsing Hughes hoogstwaarschijnlijk bespaard blijven.

Op dit moment lijkt de trainer van Stoke ook hele andere zorgen te hebben: zijn ploeg loopt in het huidige seizoen nog voor geen meter. Met één punt uit de eerste vijf wedstrijden staan The Potters onderaan in de Premier League, nadat zondag ook Crystal Palace met ruime cijfers te sterk bleek voor Stoke. Deze week is cruciaal voor de club. In de EFL Cup komt Hull City op bezoek, voor de competitie is dit weekeinde West Bromwich Albion te gast in het Britannia Stadium.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner