19.09.2016 21:00

Philips Stadion aardig gevuld voor angstgegner

De tribunes van het Philips Stadion zullen woensdag redelijk bezet zijn voor de bekerwedstrijd tegen Roda JC. Volgens het Eindhovens Dagblad verwacht de club na voorspoedige verkoop zo’n 27.500 toeschouwers.

Dat is bij lange na nog niet uitverkocht, maar de bezoekersaantallen voor de eerste rondes van de KNVB-beker vallen vaak nogal tegen. De mogelijkheid om voordelig tickets te kopen, kaartjes zijn er vanaf 7,50, zal daar een rol ingespeeld hebben. Ook zullen de supporters andere namen aan het werk kunnen zien, het ligt in de lijn der verwachtingen dat bijvoorbeeld Remko Pasveer zijn opwachting maakt in het doel.

PSV heeft op het moment moeite het net te vinden in eigen huis. In vier officiële wedstrijden in het Philips Stadion kwam de ploeg van Phillip Cocu slechts tot één treffer. Hoewel het met Roda momenteel erg slecht gaat, is de ploeg geen graag geziene gast in Eindhoven. Vorig seizoen nam het in competitieverband brutaal een puntje mee. Daar komt bij dat de Limburgse ploeg PSV zowel in 2013 als in 2015 uit het bekertoernooi knikkerde. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner